GROEPSFITNESS

De Parel biedt een uitgebreid gamma van groepslessen aan.

Het kan bijna niet anders dan dat wij jouw nieuwste favoriete les in huis hebben.

Van lessen gecreëerd door onze eigen lesgevers tot de meest geliefde lessen ter wereld ontwikkeld door Les Mills.

Ons lessenrooster is speciaal ontwikkeld om de meest complete trainingservaring aan te bieden.

Cardio, strenght and core at its best!

DANS

Les Mills SH’BAM

Maak kennis met simpele, maar geweldig leuke dance moves! Je hebt geen danservaring nodig om mee te doen met SH’BAM™.

Elke les is fun, uniek en afwisselend. Je instructeur leidt je door de eenvoudige, maar toffe bewegingen. Je waant je in een trendy club!

CARDIO, POWER & CORE

De Parel JUMP

Een cardio groepsles waarbij de uitvoering van de workout gebeurd op trampolines. Dit is een intensieve training van: buik-, rug- en beenspieren.

De Parel HIIT

High Intensity Interval Training met de focus op krachttraining. De training is een zwaarder niveau of een hoger level dan de les P-Power. Wie heeft er zin in een uitdaging?

De Parel BOKSEN

Boksen is een gevechtssport waarbij er gertraind wordt op coördinatie tussen voeten, handen en ogen. Deze les is een combinatie van Engelse boks en kickboks.

Voor deze les hebben we een grote ruimte voozien met rubberen vloer en staande bokszakken. De les is er vooral op gericht om techniek aan te leren, er komt geen sparring aan te pas.
De les is instapbaar vanaf 15 jaar.

BBB

BBB is een ideale combinatie van cardio- en krachttraining. Je verbrandt heel wat calorieën en je werkt ondertussen ook aan het strakker maken van je lichaam. Er worden diverse materialen gebruikt waardoor je op een gevarieerde manier traint. BBB is daarom een perfecte work out voor mensen die willen afvallen en aan hun conditie willen werken.

Les Mills BODYSTEP

BODYSTEP is een cardio workout voor het hele lichaam waar je snel fitter van wordt. Basis steppen, net als een trap op en af lopen – dat is de kern van BODYSTEP – zo krijg je in no-time strakkere benen en billen. We wisselen ritme en flair af met atletische bewegingen om je hele lichaam te trainen. De instructeur geeft je altijd genoeg opties.

Les Mills TONE

LesMills TONE combineert blokken van kracht-, cardio- en coretraining tot een complete en effectieve workout.

Een LesMills TONE training bestaat uit een mix van oefeningen om het hele lichaam te trainen en de hartslag te verhogen. De multi-piek workout helpt bij het verbranden van calorieën en het opbouwen van conditie en kracht, maar je verbetert ook je energieniveau, flexibiliteit, balans, behendigheid en coresterkte.

De instructeur geeft diverse opties zodat je de intensiteit van de workout zelf kan bepalen.

Les Mills BODYPUMP

BODYPUMP™ is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt.

Dit programma van 60 minuten daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft – en snel! Zoals bij alle andere Les Mills programma’s, wordt een les elke 3 maanden vernieuwd met nieuwe muziek en nieuwe choreografie.

Les Mills CORE

In een CORE™ les zitten alle ingrediënten voor een sterker lichaam en een slanke taille. Met een sterke core word je sterker in alle dingen die je doet – het is de lijm die alle lichaamsdelen met elkaar verbindt. Bij Les Mills CORE krijg je ook oefeningen voor stevigere heupen, billen en onderrug.

Alle oefeningen in Les Mills CORE hebben opties, dus het is uitdagend maar ook haalbaar voor je eigen fitnessniveau. Goed opgeleide instructeurs zorgen dat je de oefeningen uitvoert met een perfecte techniek. Bij Les Mills CORE gebruik je niet alleen je eigen lichaamsgewicht, maar ook weerstandsbanden en gewichtschijven.

CYCLING / RUNNING

De Parel WALK

P-Walk is een cardio-groepsles op elliptische crosstrainers waarbij de focus ligt op conditieverbetering. Arm-, been-, buik- en rugspieren worden hierbij intensief getraind op een niet-blessuregevoelige manier. Je lichaam hoeft geen schokken op te vangen en het gemiddeld calorieverbruik ligt bijna 2 maal zo hoog dan bij joggen. Je kan je eigen trainingsintensiteit bepalen op het toestel. Een ideale les om te starten met algemene conditieverbetering en vetverbranding.

RPM is een indoor cycling les op het ritme van motiverende muziek. Je verbrandt veel calorieën en je wordt snel fit.

LesMills RPM™

RPM is gebaseerd op wielrennen en bestaat uit een aantal beklimmingen en sprints. Je bepaalt zelf de intensiteit van je workout met een weerstandsknop op de fietsen en je pedaalsnelheid. Zo kun je de trainingsintensiteit na een tijdje verhogen.

Instructeurs doen alle basis fietsbewegingen voor, zoals staand fietsen, in het zadel zitten, het veranderen van de handposities, snelheid verhogen en verminderen.

Na een RPM les voel je je helemaal voldaan!

LesMills SPRINT™

LesMills SPRINT™ is High Intensity Interval Training (HIIT) op de fiets. Het is een intense hard style training. Geen lange ritten, maar 30 minuten HIIT knallen.

Omdat de workout kort is, word je uitgedaagd om het maximale uit jezelf te halen. Je boekt snel resultaten met een minimale belasting op de gewrichten. Intensiteitspieken worden afgewisseld met pauzes.

ZEN

De Parel YOGA

In deze les worden statische houdingen aangenomen die samengaan met ademhaling en meditatie. Resultaten bij deze les zijn de volgende: toename flexibiliteit, verbeterde spierfunctie, goed evenwicht en beter in staat worden om spanning te ontladen.