Fitness

DE PAREL BESCHIKT OVER EEN RUIME FITNESS EN ZELFS BUITENFITNESS.

De Parel beschikt over een ruime fitness en zelfs buitenfitness.

Deze is op een logisch manier in verschillende zone’s opgedeeld, elk met een specifiek doel!

Fitness training kan voor vele doeleinden gebruikt worden. De meest voorkomende doelen zijn:

Training ter ondersteuning van de gezondheid en algemene fitheid.
Training gericht op vetverbranding en afvallen (spinning, aerobics, cardio, enz.) 
Training gericht op spiergroei (hypertrofie, bodybuilding, powerlifting) of toename van spierkracht.

Daarnaast kunnen fitnesstrainingen effectief ingezet worden voor medische doeleinden. Regelmatige fitnesstraining is effectief gebleken om klachten van bepaalde aandoeningen te voorkomen, te verminderen of tegen te gaan.

De apparaten waarmee men in de fitness oefent, zijn erop gericht specifieke spiergroepen te gebruiken en blessures te voorkomen. Deze apparaten zijn specifiek voor fitness ontwikkeld…

Als lid van De Parel kan je eveneens gebruik maken van onze fitnessbegeleiding. Onze instructeurs staan voor je klaar om samen met jou een persoonlijk programma op te maken en om je zo verder te helpen bij het opstellen van realistische doelen.  Ook krijg de nodige uitleg voor gebruik van de toestellen. In vele gevallen is dit inbegrepen in het abonnement, informeer gerust aan de balie!

De Parel beschikt ook over een exclusief meettoestel. Dit toestel bepaalt de lichaamssamenstelling door middel van een speciale techniek.  Er wordt op basis van de resultaten een schema op maat aangemaakt. Men wordt op basis hiervan verder begeleid en opgevolgd met als doel het beoogde resultaat te bekomen! In heel wat van onze abonnementen is deze service inbegrepen!

Buiten vindt U onze exclusieve outdoor-fitness terug, enig in onze streek!

Ook worden er specifieke fitness-lessen in groep georganiseerd… Deze vind je steeds terug op onze lesplanning!

Heb je nog nood aan een diepgaandere persoonlijke begeleiding? Dat kan! Vraag gerust alle informatie hierover aan de balie… Ook in De Parel kan je terecht voor personal training op maat, indien je hierover graag meer informatie ontvangt stuur je best een mailtje.