FITNESS

DE PAREL BESCHIKT OVER EEN RUIME FITNESS EN ZELFS BUITENFITNESs.

De Parel beschikt over een ruime fitness en zelfs buitenfitness.

Deze is op een logisch manier in verschillende zone’s opgedeeld, elk met een specifiek doel!

Als lid van De Parel kan je eveneens gebruik maken van onze fitnessbegeleiding.

Onze instructeurs staan voor je klaar om samen met jou een persoonlijk programma op te maken en om je zo verder te helpen bij het opstellen van realistische doelen.

Ook krijg de nodige uitleg voor gebruik van de toestellen. In vele gevallen is dit inbegrepen in het abonnement, informeer gerust aan de balie!

MATRIX GO SERIES
KRACHT- EN CIRCUITTRAININGSLIJN
DE KRACHT VAN EENVOUD

Bij De Parel geloven we dat krachttraining voor iedereen toegankelijk moet zijn. Van de beginnende sportfan tot aan de ervaren fitnesser. Van de revaliderende sporter tot de actieve oudere. Om die reden hebben we de Go Series aangekocht. Deze gloednieuwe kracht– en circuittrainingslijn wordt gekenmerkt door minimale toestelaanpassingen en lage startgewichten. 

SIT AND GO

Het idee achter de Go Series is dat sporters kunnen plaatsnemen op het toestel, het nauwelijks hoeven in te stellen en na het uitvoeren van de oefening zó door kunnen naar het volgende toestel. De Go Series hebben een laag startgewicht en het gewicht is in kleine stappen in te stellen, waardoor sporters eenvoudig op het goede niveau en de juiste intensiteit kunnen trainen. Zo blijven gebruikers betrokken bij hun voortgang en gemotiveerd. Dit zorgt er ook voor dat sporters op een veilige manier kennismaken met krachttraining.

Elk toestel is daarnaast voorzien van een afbeelding met kleurcodering, waarop sporters kunnen zien welke spiergroep er wordt aangesproken. Ook wordt er per toestel aangegeven wat de ideale start- en eindpositie is. Dit maakt de Go Series toegankelijk en eenvoudig in gebruik.

MATRIX ULTRA SERIES

Sterk maar comfortabel. Geavanceerde functies en intuïtieve werking. De meest duurzame componenten van de sector in een adembenemend industrieel ontwerp. De Ultra Series overstijgt jouw verwachtingen van apparatuur voor krachttraining.
 
COMFORTABELERE GREPEN
 
Action Specific Grips zijn ergonomisch ontworpen om belasting op contactpunten te verminderen. Ze voelen anders aan, hebben een andere vorm en functioneren op een andere wijze met het oog op comfort.
 
BETER ZICHT
 
De algemeen lage stapelhoogte (122 cm – 48-inch) van de hele Ultra Series verbetert het esthetische voorkomen van uw fitnesscentrum en maakt het eenvoudiger om te zien wat er gebeurt in uw ruimte voor krachttraining.