Danslessen

RAGGA 18+

Deze dansles is zeer typerend aan haar warme en meeslepende muziek. Ragga is een sub genre van hiphop beïnvloed door Afrikaanse tinten. Deze invloeden  kan je vooral terugvinden in de energieke dansbewegingen en dynamische muziek.

Deze les is gericht naar volwassen.

TOP ROCKS 12+

De les top rocks is een dansles die voort vloeit uit de lessen breakdance.

Tijdens deze les zal vooral het betere voetenwerk aangeleerd worden. Naast het verbeteren van je basis techniek en stijl  is deze les ideaal om je coördinatie en gevoel voor ritme te verbeteren.

STREET DANCE 5+

Tijdens de lessen streetdance 5+ zal er een mix worden aangeboden van hip hop en funk. De lessen zijn zeer gevarieerd en het dansplezier en showgehalte van het kind staan centraal.

Elke les bouwen we verder op een choreografie waarbij ze op een losse manier leren omgaan met de verschillende technieken van deze stijlen.

START UP CREW

Dit is een les voor de betere dansers die zich voorbereiden en aldus ook kans maken om in de crew van TLD te komen (demo team).

BALLET & PRET 3+

In deze dansles zweven de technieken van ballet over de dansvloer omringd met heel wat plezier. De kids leren op een amusante manier het aannemen van de verschillende posities en bewegingen in het volledige balletgegeven.

BALLET 7+

In deze dansles zweven de technieken van ballet over de dansvloer. De kinderen leren in deze les het aannemen van verschillende posities en bewegingen in het volledige balletgegeven. De juiste technieken worden dan ook omgegoten in een choreografie.

JAZZ BALLET 10+

In deze dansles zweven de technieken van ballet over de dansvloer. De kinderen leren in deze les het aannemen van verschillende posities en bewegingen in het volledige balletgegeven. De juiste technieken worden dan ook omgegoten in een choreografie.

TAPDANCE

Vorm van dans waarbij, onder leiding van muziek, ritmische klanken worden gemaakt door het tikken op de grond met metalen plaatjes aan de schoenzolen.

CLIPDANCE / SHOWDANCE 18+

Dansstijlen zoals disco, funky jazz en streetdance wisselen elkaar af in een zeer gevarieerd lesgeheel waarin het showgehalte volledig centraal staat. Zoals bekende sterren uit de meest swingende videoclips dansen we de volledige passie uit ons lijf. Ambiance verzekerd!

HOP & JUMP 5+

Een les waarin een half uurtje hip hop op een speelse manier aan bod komt en het ander half uurtje wordt er gedanst op trampolines. Dansen en SPRINGEN maar!

HIP HOP BASIC 12+

In dit uurtje worden de basisbeginselen van alle Street stijlen vanaf nul uitgelegd, en worden deze op het einde van de les omgegoten in een choreografie. Op de stoere beats van de hiphopmuziek leven we ons helemaal uit! In deze les zie je alle laatste nieuwe trends en moves in de hiphop cultuur.

HIP HOP ADULTS 18+

In dit uurtje worden de basisbeginselen van alle Street stijlen vanaf nul uitgelegd, en worden deze op het einde van de les omgegoten in een choreografie.

BREAKDANCE 8+

Breakdance is 1 van de elementaire onderdelen van hip hop. Bekende breakdance bewegingen zoals: freeze, headspin, windmill, flare, swipe, sixstep, airflare,… worden in deze lessen opgebouwd. Breakdance heeft allerlei bewegingen overgenomen uit onder andere traditionele Afrikaanse dans, Chinese vechtsporten en de Braziliaanse vechtsport Capoeira. Moves zoals footwork, toprocks en powermoves worden hier uitgelegd en getraind. Kom met ons samen mee breaken!

HIP HOP JR 8+ LV.1

Deze les richt zich tot kinderen die zich willen verdiepen in de zeer actieve en coole vorm van onze hip hop. Elke les bouwen we verder op een choreografie waarin ze op een losse manier leren omgaan met de verschillende technieken binnen deze stijl. Op de stoere beats leven we ons helemaal uit!

FUNK JUNIOR 7+

Deze les richt zich naar kinderen boven de 7 jaar en bouwt verder op de kinderdanslessen. De lessen zijn zeer gevarieerd en het dansplezier en showgehalte van het kind staan centraal. Stijlen zoals pop, funky jazz en hip hop komen zeker afwisselend aan bod in de les. Wil je dansen zoals jouw grootste idolen uit jouw favoriete videoclips? Kom dan zeker meedoen!

FUNK 12+

Deze les is zeer gevarieerd! De stijlen hiphop, pop, funky jazz en hedendaags vloeien dit uurtje zeer subtiel in elkaar. We werken in deze les aan een choreografie waarbij een aantal bewegingscomponenten zoals houding, coördinatie, lenigheid en uitstraling stevig worden ontwikkeld. De les funk speelt soepel in op de trends van de hedendaagse popcultuur.

RAGGA 12+

Deze dansles is zeer typerend aan haar warme en meeslepende muziek. Ragga is een sub genre van hiphop beïnvloed door Afrikaanse tinten. Meer bepaald de energieke dansbewegingen en dynamische muziek.

RAGGA 14+

Deze dansles is zeer typerend aan haar warme en meeslepende muziek. Ragga is een sub genre van hiphop beïnvloed door Afrikaanse tinten. Meer bepaald de energieke dansbewegingen en dynamische muziek.

TLD CREW

Competitieteam 10+ in de discipline Streetdance.

KIDS DANCE 9+

Junior dance op hedendaagse muziek. In deze les leren de kinderen hun eerste dansjes aan op muziek die we al dagen horen op de radio!

KLEUTERDANS 3+

K3, Samson & Gert, Mega Mindy en uiteraard Mega Toby,… hun muziek passeert gedurig in deze les. Onze allerkleinsten leren hun eerste dansmoves op een zeer amusante en speelse wijze.

KIDS DANCE 5+

Kinderdans op hedendaagse muziek. In deze les leren de kinderen hun eerste dansjes aan op muziek die we al dagen horen op de radio!

MODERNE DANS 8+

Moderne dans of hedendaagse dans is een dansstijl waarbij het lichaam als expressie- en uitdrukkingsmiddel een zeer belangrijke rol speelt! Deze stijl is heel emotioneel gericht en het gebruik van lichaamstaal wordt hier getraind. Techniek en lenigheid worden afgewisseld met het oefenen van een choreografie.

HIP HOP JUNIOR 8+ LV.2

Deze les richt zich tot kinderen die zich willen verdiepen in de zeer actieve en coole vorm van onze hip hop. Elke les bouwen we verder op een choreografie waarin ze op een losse manier leren omgaan met de verschillende technieken binnen deze stijl. Op de stoere beats leven we ons helemaal uit! Deze les is qua choreografie en niveau moeilijker dan de les op woensdag.

MODERN 12+

Moderne dans of hedendaagse dans is een dansstijl waarbij het lichaam als expressie- en uitdrukkingsmiddel een zeer belangrijke rol speelt! Deze stijl is heel emotioneel gericht en het gebruik van lichaamstaal wordt hier getraind. Techniek en lenigheid worden afgewisseld met het oefenen van een choreografie.

 • We Go Live! 🔥 Visit our website for more info! ⚠️Link in Bio! #deparelaalst #familiesportcentrum
 • On Fridays we...? 💪🏽
Our favorite barbell workout is Live tonight! 
We get together tonight at 19:00! 
Who’s in?

Go to >>> www.deparelaalst.be
And click on the WE GO LIVE banner!

See ya!
🏋🏼 #deparelaalst #familiesportcentrum #wegolive
 • Hey Parels,

Eerst en vooral in deze tijden zorg goed voor jezelf en voor je familie. Dat we het even zonder elkaar moeten doen is op dit moment wel moeilijk maar onze gezondheid gaat boven alles! 
Maak jullie vooral geen zorgen over je abonnement. We zijn volop bezig mensen te contacteren en hen de keuze te laten. Dus als je een abonnement hebt zal je vanaf maandag een officiële mail ontvangen met de nodige uitleg en stappen. 
Probeer verder te genieten van de kleine dingen in het leven en probeer toch ook wat in beweging te blijven. Dit is zowel voor het lichaam als de geest belangrijk in deze minder leuke periode. 
Volg goed de site op want vanaf volgende week gaan we heel wat meer lessen online aanbieden! 
Team De Parel #deparelaalst #familiesportcentrum
 • Groetjes van de Parelfamilie. 
We willen jullie bedanken voor de connectie die jullie met ons blijven houden in deze moeilijke periode. 
Vanuit ons hart een welgemeende dank u. 
#deparelaalst #familiesportcentrum #bedankt
 • Groetjes van de Parelfamilie. We willen jullie bedanken voor de connectie die jullie met ons blijven houden in deze moeilijke periode. Vanuit ons hart een welgemeende dank u. #deparelaalst #familiesportcentrum #bedankt
 • Hey Parels!

@jasonrobyns_fit has a special De Parel Boksen Circuit Class waiting for you! 💥🥊 The link drops on our Facebook page tomorrow at 19:00! 
Get ready! 🔥

#deparelaalst #familiesportcentrum #boksen
 • Hey allemaal, 
Vanavond gaan we samen “LIVE”!🔥 18:30 CXWORX
19:00 BODYPUMP 30'

Who is in? 💪

Log vanaf 18:20 in op onze site en klik dan op de ‘We Go Live’ banner! 
#deparelaalst #familiesportcentrum
 • Hey allemaal, 
Vanavond om 20u gaan we samen “Live”! LesMills BODYPUMP! 💪

Log vanaf 19u50 in op onze site en klik dan op de ‘live now’ banner! 
#deparelaalst #familiesportcentrum #wegolive
 • #Repost @deparelaalst (@get_repost)
・・・
Hey allemaal! Weet je wat? We gaan maandag terug live om 18u30. We gaan onze core, benen en billen versterken om een beter figuur te krijgen. Wie doet mee? 
Niet vergeten maandag om 18u20 zal er terug een link actief gezet worden op onze site. Klik juist op de We go live banner en doe mee. Les Mills CXWORX time! 🔥
Tot dan! #deparelaalst #familiesportcentrum #nieuwerkerken #lesmillscxworx #core #wegolive