Hoe reserveren?

  1. Ik ben reeds klant bij jullie

Ga naar de site en klik bovenaan in de balk op RESERVEREN. Dan krijg je een inlog scherm te zien. Hier log je in met je mailadres dat bij ons bekend is of je lidnummer en je paswoord.  Als je ooit al bij ons gesport hebt, heb je al een eigen profiel of account. Maak dus zeker geen nieuw account aan want dit is nooit gekoppeld aan je bestaande beurtenkaart of abonnement. Mocht inloggen niet lukken stuur dan zeker een mailtje naar deparel@deparelaalst.be we helpen je dan persoonlijk verder.

Eens ingelogd klik dan op groepslessen (DeParel/Thuis) en ga naar de juiste dag en naar de juiste les en voeg je daar toe. Mocht de les volzet zijn voeg je steeds toe aan de reserve lijst, want van zodra iemand annuleert ontvang je een berichtje dat er toch plaats is voor jou.

  1. Ik ben een nieuwe klant en heb nog nooit gesport in De Parel

Ga naar de site en klik bovenaan in de balk op PRIJSLIJST. Hier kan je een keuze maken van wat je wil aankopen. Eens je keuze gemaakt vul je al je gegevens in ( je maakt je eigen profiel aan). Eens de betaling is gebeurd, kan je via de site naar reserveren gaan (bovenaan in de balk op de home page). Klik op reserveren en dan krijg je een log scherm te zien. Hier log je in met je mailadres dat bij ons bekent is of je lidnummer en je paswoord. Klik op paswoord vergeten en dan zal je in je mailbox een paswoord ontvangen.

Eens ingelogd klik dan op groepslessen (DeParel/thuis) en ga naar de juiste dag en naar de juiste les en voeg je daar toe. Mocht de les volzet zijn voeg je steeds toe aan de reserve lijst, want van zodra iemand annuleert ontvang je een berichtje dat er toch plaats is voor jou.

Download ZOOM Cloud Meetings

Installeer ZOOM Cloud Meetings op jouw pc, laptop of smartphone.

Create an account!

Klik op sign up, vul daar je mail adres (hetzelfde als je gebruikt of doorgegeven hebt in de parel), je voornaam en je naam  in en vink “ I agree to the Terms of Service”.

Klik nu rechts bovenaan  op “next”.

Er wordt nu een bevestigings mail gestuurd naar je mail adres.

Ga naar je mail en open de mail die je kreeg van Zoom, klik daar op “sign in”.

Activeer nu door terug je mail adres en paswoord in te geven.

In de bevestigingsmail klik je op de link ‘Activate Account’ en vervolledig je jouw gegevens.

Gebruik hetzelfde e-mailadres als het adres van je De Parel-abonnement.