#BETTERTOGETHER

5 WEKEN PROGRAMMA

Hey allemaal, 

Alvast bedankt voor de vele steunbetuigingen die we reeds van jullie mochten ontvangen en de solidariteit van jullie om aan te geven dat je jouw abonnement gewoon wil laten doorlopen de periode dat we gesloten zijn en hiermee je favoriete fitness wil steunen in deze moeilijke tijden.

We willen jullie toch even informeren over het programma waar jullie aan bezig zijn of nog moeten aan beginnen.

  1. Ik ben nog niet begonnen aan mijn programma, ik start pas op als jullie terug open gaan
  2. Mijn programma liep al en van zodra dat jullie opengaan, herneem ik waar ik gestopt ben
  3. Ik ben reeds overgeschakeld naar een abonnement/beurtenkaart bij jullie
  4. Mijn programma is/was reeds afgelopen en ik ga het zo laten

Mogen we vragen aan iedereen om via dit platform te antwoorden ook al heb je reeds  een mail gestuurd ivm je abonnement en al antwoord gekregen dat we het gaan in orde maken. Mails zullen behandeld worden tussen 9u en 17u en dit tijdens de werkdagen. Alvast bedankt voor het begrip hiervoor

Hou jullie vooral gezond en hopelijk tot binnenkort.

Team De Parel

Samen komen we hier sterker uit!

Mails zullen behandeld worden tussen 9u en 17u tijdens de werkdagen. Alvast bedankt voor het begrip hiervoor.